w
ÖNMINTAVÉTELES TESZTEK A NŐI EGÉSZSÉGÉRT
Egyedülálló önmintavételes HPV teszt
a méhnyakrák megelőzésére

A HPV fertőzés korai kimutatása mellett, már molekuláris szinten felfedi a daganatos elváltozást.

smart_hpv
QantaSmart HPV

Ma Magyarországon nem szabadna egyetlen nőnek sem meghalnia méhnyakrákban. Szinte már mindenki hallott a HPV-ről, azaz a méhnyakrákot okozó humán papillomavírusról. A hrHPV leggyakrabban a fiatal nőket megfertőző, alattomos kórokozó.  Jelenlétének korai kimutatása életet menthet. Napjainkban már a legmodernebb, igen nagy érzékenységű DNS alapú PCR technikával kimutatható, egy nagyon korai fázisban ezért az így kiszűrt betegek még sikeresen meggyógyíthatók.

A nőgyógyászati vizsgálat alkalmával levett, hagyományos citológiai, mikroszkópos vizsgálat a méhnyakrákos esetek akár 30%-át nem fedezi fel időben, csak annak előre haladottabb stádiumában, amikor a beteg élete már nem menthető meg. A méhnyakrák-megelőző, műtendő eseteknek pedig csaknem 50%-át véti el.  A WHO nemzetközi egészségügyi világszervezet ezért 2022 szakmai ajánlásában kifejezetten kiemeli a citológia, mint módszer elavultságát a méhnyakrák szűrésére és a sokkal érzékenyebb vírus DNS kimutató PCR vizsgálatot ajánlja.

Ma Magyarországon évente kb.1500 új méhnyakrákos esetet diagnosztizálnak ebből közel 500-an elhaláloznak a citológiai módszer késői diagnosztikai érzékenysége miatt.

A patikákban és online is megvásárolható QANTAsmart HPV önmintavételi teszteket okos nőknek fejlesztették ki, akik egészségtudatosak. Szerencsére a hrHPV fertőzöttek egy nagy része spontán meggyógyul, az immunrendszer védekezésének köszönhetően. Ezért a hrHPV pozitivitás szerencsére nem egy halálos ítélet. Sajnos azonban bizonyos esetekben a vírus elindít egy rákos folyamatot. A QANTAsmart HPV teszt különlegessége, hogy ki tudja választani azokat a hrHPV fertőzőtt betegeket, akiknél már egyértelműen visszafordíthatatlanul, alattomosan, minden tünet nélkül, elindult a sejtekben a rákos folyamat, bár ez semmilyen más módszerrel, ebben a korai fázisban még nem mutatható ki, de ekkor még jól gyógyítható.

A HPV-fertőzés a közhiedelemmel ellentétben nemcsak méhnyakrákot okoz, hanem számos további rákos megbetegedésért is felelős (hüvelyrákot, szeméremtesti rákot, a férfiaknál péniszrákot, mindkét nemben végbélrákot és torok-garatrákot is okozhat).

Tesztelje magát kényelmesen, kellemetlenségek nélkül, otthoni környezetben!

smart_vaginozis
Bakteriális vaginózis
a hüvely egyik leggyakoribb betegsége

A vaginózis egy másik, sajnos egyre gyakrabban előforduló megbetegedés, melynek diagnosztikája nem egyszerű. A hüvely leggyakoribb megbetegedése, melyet kezeltetnünk kell, mert maradandó szövődményekkel járhat, mint például, meddőség, sexuális fájdalmak, gyakori kismedencei fájdalom. Baktériumok okozzák, ami gyakran a túlzott tisztálkodás, gyakori hüvelyöblítés miatt is kialakulhat. A QANTAsmart Vaginosis teszt kimutatja a legyakoribb vaginózis kórokozókat, de még a természetes baktérium flóra kóros elváltozását is.

Próbálja ki az innovatív, önmintavételes, otthona kényelmében elvégezhető QantaSmart Vaginózis tesztet!

Patikában és online is megvásárolható.

QantaSmart Vaginózis
Bejelentkezés mintavételre:  +36 30 71 77 078